Project Veiligheidskundige

Veiligheidsbewustzijn is uiterst belangrijk binnen uw projecten en het heeft dan ook continue aandacht nodig.

Bennani Veiligheidskundige biedt u de nodige ondersteuning bij al uw projecten met risicovolle werkzaamheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan nieuwbouw- of renovatieprojecten, shutdowns en turnarounds, kortstondige stilstand voor onderhoudstaken, revisies of verbouwprojecten.

Bennani Veiligheidskundige zorgt ervoor dat al uw werkzaamheden op de projectlocatie veilig worden uitgevoerd. Wij hebben de faciliteiten in huis voor een goede voorbereiding, planning en uitvoering. Als specialist binnen onze sector, geven we advies en begeleiding en maken we de praktische vertaalslag van de Arbowet naar de situatie op de werkvloer. We nemen uw zorgen uit handen en zo staat u er niet alleen voor! Schakel Bennani Veiligheidskundige in en u bent verzekerd van een goede uitvoering van het arbobeleid, geheel volgens de geldende wet- en regelgeving.

Wij zorgen ervoor dat de arbeidsveiligheid op de werkplaats wordt geborgd. De veiligheid, inzetbaarheid en gezondheid van uw werknemers staan voorop. Er is continu toezicht op een veilige uitvoering van alle risicovolle werkzaamheden. Dit voorkomt bedrijfsongevallen, een prioriteit binnen iedere organisatie. Het uiteindelijk doel is natuurlijk dat al uw medewerkers ’s avonds weer veilig en gezond naar huis gaan. Bovendien wordt door onze professionele aanpak de downtime zo veel mogelijk beperkt.

Bennani Veiligheidskundige heeft al ruim 16 jaar ervaring op het gebied van arbeidsveiligheid, waarvan bijna 4 jaar in Saoedi-Arabië als Safety Manager binnen een bouwproject van de grootste glucosefabriek in het Midden-Oosten. Het project is afgerond met 3,5 miljoen LTI-vrije uren. LTI staat voor ‘Lost Time Incident’, zonder ongeval met verzuim. Daar zijn we bijzonder trots op, want: veiligheid staat voorop!